Kasvohoidot

an image

Ihon mekaaninen puhdistus

hoidosta käytetään myös nimeä käsin tehtävä puhdistus, jolloin kosmetologi poistaa käsin ihosta kaiken ylimääräisen. Ihonsa itse puhdistavien täytyy olla tarkkana, sillä vääränlainen tapa lisää tulehduksia ja laajentaa jo olemassa olevia.

an image

Koneellinen puhdistus

tapahtuu ultravalolla, alipaineella tai galvaanisella sähköllä. Tämä on yksi suosituimpia ja tehokkaimpia ihon puhdistukseen ja nuorennukseen käytettävistä nykyajan kosmetologian hoidoista. Ultravalo syväpuhdistaa ihon epäpuhtauksilta, poistaa kuolleita ihosoluja, rasvaisuutta, rasvarauhasten tukkeumia ja rasvatukkeumia. Hoito on kivuton, eikä jätä ihoon punehtumia tai turvotusta.

an image

Ripsien pidennys

hoidossa hiuksenhienon ripsen pää voidellaan elastisella liimalla ja kiinnitetään suoraan oman ripsen tyveen. Lopputuloksena ovat luonnollisen näköiset ripset ja niiden kiinnityskohdat jäävät huomaamattomiksi. Kiinnitettävien ripsien määrä on niin suuri, että lumoavuus säilyy vaikka muutama oma ripsi tippuisikin pois. Hoito on huomaamaton, etkä tunne sen aikana epämukavuutta luomien alueella. Voit ehostaa silmiäsi ripsivärillä, mikä ei ole välttämätöntä, sillä pidennetyt ripset näyttävät muutenkin kauniilta.

an image

Kulmakarvojen viimeistely

kulmat ovat tärkeä osa kasvojasi ja antavat viimeisen silauksen olemuksellesi. Vain muutamilla muutoksilla, saamme kulmillesi hämmästyttävän vaikutelman.