Käsihoidot

an image

Eurooppalainen manikyyri

tapahtuu näin: ensin hoitaja muotoilee viilalla kynsistä halutun muotoiset. Sen jälkeen kynsien pinnalle levitetään hedelmähappoa sisältävää erikoisnestettä ja appelsiinipuutikulla poistetaan pehmenneet kynsinauhat. Käsiä ei siis upoteta veteen missään vaiheessa. Lopuksi hoitaja rasvaa kynnet ja niitä ympäröivän ihon, sekä tekee kevyen hieronnan. Eurooppalainen manikyyri on esimerkiksi klassiseen verrattuna turvallisempi, koska siinä ei ole infektiovaaraa, sillä saksia ei käytetä. Tämän takia sormet eivät myöskään vahingoitu, eikä kynsitikkuja pääse syntymään.

an image

SPA-manikyyri

- kaikkein mieluisin manikyyreistä ja hoitava-tervehdyttävä hoitokokonaisuus käsille. Kynsinauhan poiston ja kynnen muotoilun lisäsi, manikyyriin kuuluu kevyt kuorinta, ravitseva ja kosteuttava käsinaamio, sekä rentouttava hieronta. an image

Geelikynnet

geeli on akryyliin verrattuna ekologisempi vaihtoehto – läpäisee kosteutta, aineenvaihdunta-aineita, eikä estä omien kynsien kasvua. Geelikynnet kuivataan ultravalolla, jonka säteet estävät sienisairauksien muodostumista ja leviämistä. Geelikynnet näyttävät kauniilta, eikä niitä tarvitse edes lakata. Voimme myös pidentää kynsiäsi bio geelin avulla. Koostumukseltaan geeli on luonnollista ainetta, eikä sisällä myrkyllisiä ainesosia. Pidennetyt kynnet kestävät noin kaksi viikkoa. Vaikka ultravalo vahvistaa kynsiä huomattavasti, sinun pitää silti suojata niitä iskuilta. Muuten kynsi voi haljeta ja pitää korjata. Geelikynnet voi poistaa vain viilaamalla. Sinun ei pitäisi missään nimessä poistaa kynsiä kotikonstein (repiä tai viilata), koska silloin todennäköisesti vahingoitat omia kynsiä.

an image

Parafiinihoito

- kosmetologian suosituin käsihoito. Parafiinin hyödyllisimpiä ominaisuuksia on sen lämpövaraamiskyky - sulaa 50 asteessa. Palovammoja ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä parafiini johtaa lämpöä hitaasti ja pienissä erissä. Parafiinihansikkaissa ihon oma lämpötila nousee 1,5-2 asteella. Tämä parantaa ihon pintakerrosten verenkiertoa, nopeuttaa pienten haavojen paranemista ja solujen uusiutumista. Parafiini myös palauttaa ihon oman kosteustasapainon ja silottaa pienet rypyt.