Vartalohoidot

an image

Solarium

antaa sinulle miellyttävän rusketuksen. Sen lisäksi solariumilla on kosmetologinen ja hoitava vaikutus: iho puhdistuu ja lihakset lämpiävät, mikä mahdollistaa rentoutumisen. Solarium puhdistaa myös keuhkot. Valon energialla on myönteinen vaikutus moneen kehon toimintoon, esimerkiksi aineenvaihduntaan. Solariumia käytetään ennestään monien sairauksien hoidossa.

an image

Suolahuone

on tehokas SPA hoito ei-lääketieteellisten sairauksien hoidossa sekä ennaltaehkäisee niitä. Hoito perustuu suolahiukkasten hengittämiseen. Suolahuoneessa oleminen puhdistaa keuhkoja, poistaa iho-ongelmia ja samalla tervehdyttää sitä, poistaa allergisia oireita ja auttaa rentoutumaan.

an image

Klassinen hieronta

hieronnan positiivisista vaikutuksista kehoon tiedettiin ja käytettiin jo muinaisuudessa. Hierontaa käytetään eri sairauksien hoidossa sekä niiden ennaltaehkäisemisessä. Klassisella hieronnalla voidaan poistaa monenlaisia sairauksia, pöhöttymiä, kipuja ja kiinnikasvettumia, sekä sukupuoleen liittyviä ongelmia. Klassinen hoito auttaa myös nivel- ja lihasongelmiin. Nopeita tuloksia voidaan saada vaurioituneiden kudosten uusiutumisessa, sekä lihasten ja lihasryhmien äkillisestä väsymisestä kärsivien hoidossa.